Everyday Is A Miracle

Be happy and enjoy every single bite of it

Christmas di Mall Kelapa Gading

Leave a comment

Pergi ke mall Kelapa Gading awal Desember buat belanja, dan nemu beberapa hiasan Natal yang udah didisplay. Sayangnya hiasan yang di Atrium Mall 3 belum ada, dan tempatnya masih dipake buat pameran mobil. Jadinya gak bisa deh foto2 di situ (kecewa berat soalnya biasanya bagus2 hiasannya). Jadi seadanya aja deh yang bisa difoto.

Keterangan foto:

1. Atas: foto dengan snowman di depan Sogo Food Hall. Boneka snowman-nya terbuat dari gabus. Jadi begitu dipegang-pegang dan didorong sedikit aja bisa jatoh. Si bocah malah seneng banget dorong2 topinya, badannya, kepalanya sampe roboh dan mamanya mesti sipa2 nangkep supaya bonekanya gak jatoh, terus pasang2 lagi. Baru dipasang, eh si bocah iseng dorong2 lagi, sampe akhirnya ditarik jauh2 deh dari situ.

2. Kiri bawah: foto dengan pohon Natal di dalem Sogo Dept Store. Maunya pose dengan 1 kaki diangkat ke atas sambil ketawa2. Yang ada jadinya begitu deh.

3. Kanan bawah: foto dengan pohon Natal di depan Bread Talk. Tetep deh maunya pose dengan 1 kaki diangkat ke atas, tapi gagal, hehehe…..

Author: cruiseoflife

Hi there. I'm from Indonesia but now live quite far away from my home country. I love cooking for my family. I learned how to cook for the first time from my mom and I believe that mom's cooking is always the best, and I do hope that my son will feel the same too even though he grows up so fast. I love Indonesian food as I grew up with it, and I promise to myself that my son, although he doesn't live in Indonesia right now, will always like and enjoy authentic Indonesian food. I make this blog so that my family will always remember our togetherness and happy time that we had, are having, and will have when we eat together and have good memories about a mother's love through her dishes. Hopefully these recipes will help other people to make healthy home cooked dishes for their families.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 57 other followers