Everyday Is A Miracle

Be happy and enjoy every single bite of it

Christmas di Mall Kelapa Gading

Leave a comment

Pergi ke mall Kelapa Gading awal Desember buat belanja, dan nemu beberapa hiasan Natal yang udah didisplay. Sayangnya hiasan yang di Atrium Mall 3 belum ada, dan tempatnya masih dipake buat pameran mobil. Jadinya gak bisa deh foto2 di situ (kecewa berat soalnya biasanya bagus2 hiasannya). Jadi seadanya aja deh yang bisa difoto.

Keterangan foto:

1. Atas: foto dengan snowman di depan Sogo Food Hall. Boneka snowman-nya terbuat dari gabus. Jadi begitu dipegang-pegang dan didorong sedikit aja bisa jatoh. Si bocah malah seneng banget dorong2 topinya, badannya, kepalanya sampe roboh dan mamanya mesti sipa2 nangkep supaya bonekanya gak jatoh, terus pasang2 lagi. Baru dipasang, eh si bocah iseng dorong2 lagi, sampe akhirnya ditarik jauh2 deh dari situ.

2. Kiri bawah: foto dengan pohon Natal di dalem Sogo Dept Store. Maunya pose dengan 1 kaki diangkat ke atas sambil ketawa2. Yang ada jadinya begitu deh.

3. Kanan bawah: foto dengan pohon Natal di depan Bread Talk. Tetep deh maunya pose dengan 1 kaki diangkat ke atas, tapi gagal, hehehe…..

Author: cruiseoflife

A "professional" chef for my family. Cooking, baking, and writing are therapeutic for me, and I enjoy taking photographs.....so blogging is actually a combination of all activities that I like. Why I name this blog cemplangcemplung? "Cemplang" means tasteless, so in order to make the food delicious, we have to "men'cemplung'kan bumbu" or adding more ingredients. Cemplang cemplung are taken from my daily conversation with my family, and since we are Javanese, we sometimes speak in "Bahasa Jawa". Since I'm am amateur in cooking, baking, and photography, all my works here are only based on my daily experience as pro chef in the family only. All the pictures are as they are, and I tend not to add dramatic effects to the pictures in order to give you the reality of what the cooking will be.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 56 other followers